ПРОМОЦИЯ “Изживей Рим с KIMBO”

Sofstok news 1
Дойде моментът да обявим кой печели голямата награда от томболата на KIMBO с CBA Kome - пътуване до Италия за двама!

Честито на Васил Стоянов, който е закупил KIMBO Aroma Intenso от Супермаркет "ЛОЗЕН", кв. Долни Лозен, ул. "Иван Пешев" 6. Очаквайте да се свържем с Вас!


Скъпи приятели,

Както много от вас знаят, томболата ни с магазини CBA Коме приключи и днес, на 25 април, 2018г. трябваше да изтеглим победител, който да спечели пътуване за двама до Италия от нас.
Поради независещи от нас причини обаче, получаването на някои от промо кутиите ни от страната се забави, и за да бъде напълно честно тегленето, то ще се проведе в петък, на 27 април, на живо в нашата Facebook страницаhttps://www.facebook.com/KIMBOEspressoItalian0/?ref=bookmarks

Благодарим ви за разбирането и още веднъж пожелаваме късмет на всички участници!1. Изпълняващият промоцията е фирма Софсток ЛТД ООД, седалище и адрес на регистрация: бул. Цветан Лазаров 46, 1592 София, България. („Изпълняващият").
2. За да вземете участие в промоцията, трябва да сте лице, закупило продукт, участваш в томболата, с марка KIMBO, а именно KIMBO Арома Интенсо 250г. мляно кафе вакум опаковка, KIMBO Арома Интенсо 250г. зърна и KIMBO Арома Интенсо 1кг зърна,  KIMBO Арома Класико 250г. мляно кафе вакум опаковка, KIMBO Арома Голд 100% Арабика 250г. мляно кафе вакум опаковка, KIMBO Арома Голд 100% Арабика 250г. мляно кафе метална кутия и KIMBO Арома Голд 100% Арабика 250г зърна, KIMBO Еспресо Наполетано 250г. мляно кафе вакум опаковка, KIMBO Еспресо Наполетано 250г. мляно кафе метална кутия, KIMBO Декафеинато 250г. мляно кафе вакум опаковка,  както и да е спазило условията на промоцията.
3. Продукта KIMBO Арома Италиано в промо пакет – 1+1 подарък НЕ Е ЧАСТ от продуктите обект на настоящата томбола. 
4. Участниците в промоцията трябва да са жители на Република България и да имат навършени 18 години. В тази промоция не могат да участват служители на Изпълняващия промоцията или на свързани с него компании, техните семейства, подизпълнители или други лица, свързани по какъвто и да било начин с тази промоция.
5. Механика на промоцията: от 15 март, 2018г до 15 април, 2018г. при покупка на продукт с марката KIMBO, участващ в томболата, в магазините от веригата на CBА КОМЕ имате право да участвате в томбола и да спечелите екскурзия до Рим за двама. За да участвате в играта, напишете трите си имена, актуален телефон за връзка и имейл адрес на гърба на касовия бон и го пуснете в урната намираща се след касовата зона.
6. Победителят ще бъде избран на томболен принцип (теглене на печаливш касов бон от урна в която присъстват всички касови бонове, на участниците спазили условията на томболата) и ще бъде обявен на 25 април, 2018г. на сайта на СофСток ЛТД ООД – www.sofstok.com. Победителят ще бъде уведомен лично за начина на получаване на наградата. Ако връзката не може да бъде осъществена между Изпълняващия промоцията и победителя в рамките на 7 дни от датата на обявяване на печалившия, ще се обяви нов победител.
7. Промоцията е отворена за участие от 00.00 часа на 15 март 2018 до 23.59 ч. на 15 април 2018 г. („Периодът на промоцията")
8. Посочената награда не е възстановима, не подлежи на подмяна, на прехвърляне или замяна за паричната и стойност.
9. Изпълняващият промоцията си запазва правото да предложи алтернативни програми на същата или по-висока стойност в рамките на актуалните изисквания на закона на Република България. В случай на непредвидени или форсмажорни обстоятелства, Изпълняващият промоцията си запазва правото да промени или преустанови, временно или постоянно, тази промоция без предварително уведомление.
10. Печалившият ще бъде помолен да предостави личните си данни с цел резервиране на полет и хотелско настаняване.
11. Освен ако печелившият не изрази отказа си в писмен вид, в рамките на 2 седмици от уведомлението за печалба, той  приема да участва в разумна степен в рекламни прояви, организирани от Изпълнителя на промоцията или негови подизпълнители, а Изпълнителят на промоцията си запазва правото да използва имената на победителите за рекламни цели.
12.  Победителите може да бъдат помолени да предоставят валиден документ за самоличност преди да получат наградите си.
13.  Изпълнителят на промоцията не носи отговорност за каквито и да били мрежови, компютърни или софтуерни проблеми.
14.  Освен за целите на изпълнение на промоцията, Изпълнителят на промоцията няма да използва личните данни на участниците за други цели без изричното им съгласие.
15.  Участника се съгласява да бъде обвързан с решенията на Изпълнителя на промоцията,  които са окончателни във всички аспекти на промоцията. Никаква кореспонденция няма да се води във връзка с решенията на Изпълнителя на промоцията.
16.  Тези условия за участие се прилагат и се тълкуват в съответствие със законите на Република България и страните са съгласни да се подчиняват на изключителната юрисдикция на българския съд, включително на евентуално предприемане на всякакви съдебни или допълнителни действия за компенсация.
17.  Чрез участието си в промоцията, участникът се съгласява да бъде обвързан с тези условия.


За всякакви въпроси може да се свържете с нас на тел.: +359 2 90 45 800 или да попълните контактната форма по долу и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Публикувана в Новини