ИГРАЙ С LAVAZZA И СПЕЧЕЛИ ИТАЛИАНСКО ИЗЖИВЯВАНЕ В РИМ !

 

SStock Lavazza ROME

  СПЕЧЕЛИ ИТАЛИАНСКО ИЗЖИВЯВАНЕ В РИМ !

 От 2 май до 29 май, участвайте в играта на Lavazza в магазинната мрежа на ЛИДЛ България и можете да спечелите много награди сред които и уикенд в Рим.

 1. Общите правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес:  www.lavazza.sofstok.com  за целия Период на Играта.

 2. Организаторът на Играта си запазва правото да допълва или променя Общите правила, като промените влизат в сила само след оповестяването им на интернет адрес: www.lavazza.sofstok.com

 

  1.  Организатор на Играта е „СофСток ЛТД“ ООД със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 46. Имейл адрес за контакти: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., наричан по-долу за краткост „ОРГАНИЗАТОР”.
  1.  Участник в Играта („УЧАСТНИК“) може да бъде всяко физическо лице над 18 години с постоянен адрес в Република България.

 

Попълнил регистрационната форма със своите данни (три имена, телефон и електронен имейл адрес за контакт) на интернет адрес: www.lavazza.sofstok.com.

 ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА ОТ ДЕЦА

Този Сайт не е предназначен за лица под 18 (осемнадесет) години, затова молим такива лица да не предоставят чрез Сайта своя Лична информация.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ

За всякакви въпроси относно настоящата Декларация за поверителност, можете да се свържете с нас на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или на пощенски адрес гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 46. Тъй като комуникацията по имейл не винаги е сигурна, не споделяйте с нас чувствителна информация по имейл.



Публикувана в Новини